Додайте товари до списку бажань
0
Укр

Шапка з відворотом M&JJ Чорно-сірий+люрекс 23106

Артикул 23106
В наявності
299 грн
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань
%
Увійти для відображення накопичувальної знижки
Замовити швидко
Характеристики
Матеріал лінз Полімер
  • Самовивіз з нашого магазину — безкоштовно.
  • «Новою поштою» по Україні — за тарифами перевізника.
  • Оплата частинами від Приватбанку

Більше інформації про доставку

  • Готівкою при отриманні
  • Кредитною карткою

Товари вартістю нижче, ніж 500 грн., відправляються лише за умовами 100%, або часткової передоплати. 

Також в деяких випадках, залишаємо за собою право, товари вартістю вище ніж 500 грн., відправляти за умовами часткової передоплати.


Повернення та обмін за рахунок покупця. 
 

Опис
Ця шапка народилася давно, і була популярна ще за часів наших бабусь. Навколо неї давно не вщухають різні суперечки. Які тільки назви їй не давали! І найпоширенішою назвою стало - Такорі. Така назва шапка дістала завдяки дизайнеру бренда (Tak.Ori. ) Світлане Такорі. За останні два роки вона побила всі рейтинги в колекціях найвідоміших дизайнерів. До цього часу вона трансформувалася і стала невіддільним аксесуаром найвідоміших модниць, які стежать за останніми тенденціями моди.
Цей варіант для сміливих і тих, хто не боїться бути одночасно на гребені модної хвилі, а також любить тепло та комфорт.
З чим же носити таку шапку? Якщо вибирати яскраві, соковиті кольори, то шапка стане милим і яскравим акцентом. У цьому разі всі інші деталі навмисно роблять простими та зрозумілими — пальто owersize, чорна водолазка, джинси-скіні, жіночна сумочка. Така шапка спочатку є головною в образі, але якщо вибрати спокійніші відтінки, то її можна поєднувати з будь-яким верхнім одягом, який Ви носите.
І ще до шапки також можна підібрати снуд або шарф такого ж кольору. Текстури можуть відрізнятися, але в парі такий комплект матиме дуже милий та затишний вигляд, і головне — Вам буде дуже тепло в будь-яку погоду.
Цей варіант — знахідка для тих, хто розчарований і думає, що йому не йдуть шапки. Потрібно тільки правильно підібрати відтінок, що підходить до Вашого кольору, і все — насолоджуйтеся комфортом, і ловіть на собі захоплені погляди!
Новий відгук або коментар
Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати
Вгору