Додайте товари до списку бажань
0
Укр

БЕЙСБОЛКА M&J Коттон 58-60 см Темно-синій 10616

Артикул 10616
В наявності
590 грн
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань
%
Увійти для відображення накопичувальної знижки
Замовити швидко
Характеристики
Артикул 10616
Матеріал Котон
Розмір 58-60
  • Самовивіз з нашого магазину — безкоштовно.
  • «Новою поштою» по Україні — за тарифами перевізника.
  • Оплата частинами від Приватбанку

Більше інформації про доставку

  • Готівкою при отриманні
  • Кредитною карткою

Товари вартістю нижче, ніж 500 грн., відправляються лише за умовами 100%, або часткової передоплати. 

Також в деяких випадках, залишаємо за собою право, товари вартістю вище ніж 500 грн., відправляти за умовами часткової передоплати.


Повернення та обмін за рахунок покупця. 
 

Опис

Вже не перший сезон, і вже точно не останній, бейсболка у всьому світі впевнено тримає лідируючі позиції за популярністю серед головних уборів. Як тільки вона перейшли за рамки аксесуара спортсменів, бейсболка стала постійним мешканцем повсякденних гардеробів городян. Цей стильний, універсальний, практичний і функціональний аксесуар, який не тільки захищає нас від сонця і негоди, але надає образу енергії, запалу, молодості. До того ж бейсболки відносяться до розряду «унісекс». Імениті модельєри і дизайнери кожен сезон створюють нові різноманітні варіанти моделей, з використанням різних матеріалів і декоративним оформленням, завдяки чому бейсболки часом не просто доповнюють або завершують створений образ, але і створюють його. Представлені широким спектром різних фасонів, кожен з яких цікавий по-своєму, їх легко можна поєднувати з будь-яким предметом Casual гардеробу, навіть із сукнями або сарафаном, підборами або піджаками.
Дана модель кепки представлена для любителів не зовсім стандартної форми. Тракер — найближчий побратим класичної бейсболки і снэпбэка. Головна відмітна особливість – велика фронтальна частина бейсболки, зсередини посилена поролоном або багатошарової клейовою основою, завдяки чому тракер відмінно тримає форму. Спочатку обов'язковою умовою була сітка, що займає більшу частину всієї бейсболки. На сьогоднішній день часто, замість сітки використовуються і інші матеріали, наприклад, льон або бавовна. Натуральна тканина наибоее комфортна для шкіри голови. При цьому форма тракера зберігається. Також застібка, що регулює розмір бейсболки.
Ідеальний варіант для будь-якого гардероба — мати кілька різних видів бейсболок. Або можна придбати просту модель, до якої найпростіше можна буде підібрати комплекти одягу: однотонний (білу або чорну), без будь-яких декоративних елементів і написів. В будь-якій з наших бейсболок, Ви будете виглядати бездоганно, так як кожна модель розроблялася з урахуванням побажань фанатів цього головного убору, без якого вони не можуть обходитися.

Новий відгук або коментар
Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати
Вгору